Hesabım
    Pussy Island: Zoe Kravitz Yönetecek, Channing Tatum Başrolde Yer Alacak

    Pussy Island, Zoe Kravitz'in ilk yönetmenlik denemesi olacak.

    The Batman'in yıldızı olmaya hazırlanan Zoe Kravitz, ilk yönetmenlik denemesi Pussy Island'ı hayata geçirmek üzere harekete geçti. Açıklamalara göre film, gerilim türünde olacak ve başrolünde Channing Tatum'u izleyeceğiz. Pussy Island'ın senaryosunu Kravitz ile birlikte E.T. Feigenbaum kaleme alıyor.

    Pussy Island, Frida isimli genç ve zeki bir garsonun hikayesini anlatıyor. Los Angeles'ta çalışan Frida'nın amacı teknoloji patronu Slater King'i etkileyebilmektir. Frida, sonunda King'in gözüne girmeye başlar ve özel adasındaki odasında bir toplantı ayarlar. İstediği bu yeni hayata kavuşmak için hazırdır. Adada durmadan kutlama ve partiler yapan insanlar vardır. Frida bir süre sonra bu adanın normal olmadığını görmeye başlar. Emin olamadığı korkutucu bir şeyler vardır.

    Zoe Kravitz, Pussy Island ile ilgili şu sözleri sarf etti: "Filmin adı çok şey anlatıyor. 2017 yılında bu hikayeyi yazmaya başlamıştım. Bir kadın olarak ve bu sektörde yer alan bir kadın olarak, karşı cinsten pek de hoş olmayan davranışlara maruz kaldım. Filmin adı başta bir şakaydı. İnsanların kadınları getirebileceği, parti yapıp takılabileceği bir mekan. Hikaye başka bir şeye evrildi. Ama başlık birden fazla anlam içeriyor. Cinsel politikalar açısından artık içerisinde olmadığımızı iddia ettiğimiz bir yeri ve zamanı anlatıyor. İnsanlar gelişiyor ve değişiyor, ama hala geçmişten gelen kötü özellikleri olabiliyor. Film buna gönderme yapıyor. Ama aynı zamanda birçok yönden çok eğlenceli bir film."

    Channing Tatum ise Pussy Island ile ilgili yaptığı açıklamada, daha önce Zoe Kravitz ile tanışmadığından bahsetti. Ama oyuncunun filmleri izleyen Tatum, Pussy Island'ı yazıp yönetecek seviyede yaratıcı olduğunu bilmediğini ifade etti. Pussy Island'ın çekimlerine ne zaman başlanacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top