Hesabım
    Dakota Johnson, Indie Film "Daddio"da Daisy Ridley'nin Yerini Aldı

    Sean Penn'in yıldızı olacağı Daddio'nun kadrosunda değişikliğe gidildi.

    Christy Hall'un senaristi ve yönetmeni olduğu Daddio'nun oyuncu kadrosunda değişikliğe gidildiği açıklandı. Yeni nesil Star Wars üçlemesinin yıldızı Daisy Ridley, Daddio'nun kadrosundan ayrıldı. Yerine başarılı oyuncu Dakota Johnson yerleşti. Film, bir taksi şoförü ile kadın müşterinin hikayesini anlatacak.

    Star Wars serisiyle büyük bir popülerlik kazanan Daisy Ridley, Daddio filminde rol alması üzerine yaklaşık dört yıl önce anlaşma imzalamıştı. Ama oyuncunun programında Daddio çekimleri için boşluk bulamaması üzerine Ridley'nin yerine Dakota Johnson geçti. Johnson, başrolü Sean Penn ile paylaşacak. Filmin yönetmenliğini ise I'm Not Okay With This ile tanınan Christy Hall üstlenecek. Hall, ilk uzun metraj film denemesini Daddio ile hayata geçiriyor. Emma Tillinger Koskoff, Dakota Johnson ve Ro Donnelly, Daddio'nun yapımcılığına imzasını atmaya hazırlanıyor.

    Daddio, New York'a iniş yaptıktan sonra taksi tutan genç bir kadının yaşadıklarını konu ediniyor. Sürücü ile kadının arasında başlayan yüzeysel konuşmalar, zamanla beklenmedik bir derin konuşmaya evrilecektir. İkili, aşktan sekse, ilişkilerden güç dinamiklerine birçok konuyu ele alacaklardır. Filmde Dakota Johnson taksiye binen müşteriyi, Sean Penn ise taksi sürücüsünü canlandıracak.

    Son olarak Sean Penn'in yönetmeni olduğu Flag Day filmi Cannes Film Festivali'ne seçildi. Filmin 13 Ağustos'da Amerika gösterimini yapması planlanıyor. Dakota Johnson ise Fifty Shades of Grey ile yükselen kötü kariyerine Suspiria, Friend, The Peanut Butter Falcon, The High Note gibi yapımlarla iyi bir yön vermişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top