Hesabım
    Scarlett Johansson ve Florence Pugh Başrollü "Black Widow"dan Yeni Klip!

    Black Widow klibi yayında!

    Geçtiğimiz yıldan bugüne birçok ertelemeye maruz kalan Black Widow'dan yeni bir klip paylaşıldı. Marvel Sinematik Evreni'nin en sevilen kahramanlarından Natasha Romanoff'un orijin hikayesini anlatacak olan Black Widow'un klibinde aksiyon dolu anlara tanıklık ediyoruz.

    Scarlett Johansson'ın başrolünde yer aldığı Black Widow'dan bir sahne paylaşıldı. Natasha ve Yelena'nın tehlike altında olduğunu gördüğümüz sahnede ajanlar, ikilinin bulunduğu binayı basıyor. Arkalarına bakmadan kaçmak zorunda kaldıkları sahnede, büyük bir koşuşturmaca dönüyor. Black Widow filmiyle birlikte, Natasha Romanoff'a veda edeceğimiz biliniyor. Yelena karakteriyle birlikte Florence Pugh ise, Marvel Sinematik Evreni'ne giriş yapıyor.

    Cate Shortland'in yönetmeni olduğu Black Widow'un oyuncu kadrosunda Scarlett Johansson ve Florence Pugh'ın yanı sıra  David HarbourRachel WeiszWilliam Hurt ve O-T. Fagbenle yer alıyor. Fagbenle'nin filmin kötüsü Taskmaster'a hayat verdiği düşünülüyor. Ama bu konu şimdilik sadece bir dedikodudan ibaret bulunuyor. Black Widow'a esasen Avengers: Endgame filminde veda etmiştik. Karakter, Hawkeye'ın ölmemesi için kendini feda etmişti. Iron Man için görkemli bir cenaze töreni düzenlenmiş, ancak Black Widow atlanmıştı. Bu nedenle Marvel, karaktere veda amaçlı bir film çekilmesini istedi.

    Black Widow, 9 Temmuz 2021 tarihinde ülkemizdeki sinemalarda gösterimini yapmaya başlayacak. Yurt dışında ise ek olarak Disney+'ta izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top