Hesabım
    Stop Motion Netflix Filmi "Robin Robin"den Teaser!

    Gillian Anderson ve Richard E. Grant, Robin Robin'in seslendirmesini üstleniyor!

    Netflix'in yeni animasyon filmi Robin Robin'den bir teaser paylaşıldı. Noel tatili dönemine özel olarak hazırlanan film, stop-motion tekniğiyle hayata geçirildi. Golden Globe ödüllü Gillian Anderson ile Oscar adaylığı bulunan Richard E. Grant'in seslendirme kadrosunda bulunduğu Robin Robin, Kasım ayı içerisinde gösterimini yapmaya başlayacak.

    Mike Please ve Daniel Ojari'nin yönetmeni olduğu Robin Robin, yeni doğan bir kuşun hikayesini anlatıyor. Henüz yumurtayken yuvasından aşağı düşen kuş, bir fare ailesi tarafından büyütülür. Böylece ne tam bir kuş, ne de tam bir fare olur. Ama yine de kararlılıkla doludur. Robin, kendini kanıtlamak için bir maceraya atılma kararı verir.

    Stop-motion olarak çekilen Robin Robin'in seslendirme kadrosunda Robin rolüyle Bronte Carmichael'in yanı sıra kedi rolüyle X-Files ve Sex Education'ın yıldızı Gillian Anderson, kötü kahramanı Magpie rolüyle Richard E. Grant, fare baba rolüyle Adeel Aktar bulunuyor. Robin Robin, bir televizyon filmi olarak gösterimini yapacak. 10 dakikalık kısa filmde Flushed AwayChicken Run ve A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon'ı hayata geçiren şirket, Aardman Animation'ın imzası bulunuyor.

    Robin Robin, 27 Kasım'da Netflix'te olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top