Hesabım
    Sam Rechner, Spielberg'ün Otobiyografik Filminin Kadrosuna Katıldı

    Film, Spielberg'ün çocukluk anılarına dayanıyor

    Kate Williams

    Sam Rechner, Steven Spielberg'ün yeni, yarı otobiyografik filminde genç ve gelecek vaat eden bir yönetmenin liseden sınıf arkadaşını oynayacak. Genç yetenekler arasında gösterilen Avustralyalı aktör, aralarında Oscar adayı Michelle WilliamsSeth Rogen ve Paul Dano'nun da bulunduğu etkileyici bir oyuncu kadrosuna katılıyor.

    Once Upon a Time in Hollywood” filmiyle çıkış yapan Julia Butters ve Gabriel LaBelle de film için anlaşma imzaladı. Michelle Williams, Spielberg'in annesinin biraz farklı bir uyarlamasını oynuyor, Dano babasını, Rogen ise en sevdiği amcası rolünü oynayacak. Rechner sadece 19 yaşında bir oyuncu. Yakın zamanda Jane Seymour'la birlikte “Ruby's Choice”da yer aldı ve Rachel Griffiths'in başrolde olduğu Amazon Prime Video dizisi “The Wilds”ın ikinci sezonunda görülecek.

    Tiyatro çalışmaları arasında “Animal Farm” ve “12 Angry Men” yapımlarındaki başrolleri yer alıyor. İsimsiz film, Spielberg'ün Arizona'da sinemasever bir çocuk olarak büyüdüğü yıllarına dayanıyor. 12 yaşındayken Spielberg ilk ev filmini yaptı. 8 mm'lik macera filmlerine geçmeden önce oyuncak trenlerini içeren bir tren kazası hakkında film çekti. Film, kısmen Spielberg'ün filmlerine çocuksu bir merak duygusu barındırması nedeniyle Hollywood'da büyük bir ilgi kaynağı.

    Yeni filmin ana çekimleri temmuz ayında Los Angeles yakınlarında başlıyor ve 2022'de vizyona girmesi planlanıyor. Spielberg, senaryoyu daha önce “Munich” ve “Lincoln” filmlerinde birlikte çalıştığı, “Angels in America” yazarı Tony Kushner'la birlikte yazdı. Filmin yapımcılığını Spielberg, Kushner ve Kristie Macosko Krieger üstleniyor. Spielberg'ün bir sonraki filmi, aralık ayında vizyona girecek olan “West Side Story”nin yeniden çevrimi olacak. Covid planları değiştirmeden önce 2020'de vizyona girmesi planlanıyordu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top