Hesabım
    Alexander Skarsgård, Brandon Cronenberg Bilimkurgusu 'Infinity Pool'da Başrol!

    Film, aynı zamanda bir tatil gerilimi anlatacak

    Alexander Skarsgård, Brandon Cronenberg'in farklı bir tatili konu alan bilimkurgu gerilim filmi “Infinity Pool”da oynayacak. “Parasite”ın arkasındaki stüdyo Neon, daha önce “Leave No Trace” ve “Luce”un yapımcılığını üstlenen Topic Studios ile birlikte filmin ortak finansmanını ve yürütücü yapımcılığını üstlenecek.

    “Infinity Pool” haberleri, pandemi döneminin birkaç gişe başarısı öyküsünden biri olan “Godzilla vs. Kong”da Skarsgård'ın yaptığı etkileyici dönüşten hemen sonra gelmiş oldu. Cronenberg, kısa süre önce Neon'un yayınladığı trippy korku filmi “Possessor”u yönetti. "Infinity Pool"un resmi giriş satırına göre; "James ve Em genç, zengin, aşık ve tatilde bir çift. Her şey dahil tatil beldelerinde ada turları ve pırıl pırıl plajlar bulunuyor ama otel kapılarının dışında, cennetin ötesinde çok daha tehlikeli ve baştan çıkarıcı bir şey onları bekliyor.” 

    Skarsgård, HBO'nun ünlü televizyon dizisi “Big Little Lies”ta tacizci bir kocayı oynadığı performansıyla Emmy kazandı. Daha sonra Robert Eggers'ın, Nicole Kidman, Anya Taylor-Joy ve Willem Dafoe'yla birlikte oynadığı “The Northman” filminde ve HBO'nun medya hanedanlığına çılgın bakışı olan “Succession”ın gelecek sezonunda görülecek.

    Neon, dağıttığı filmlerin yapımında daha agresif bir şekilde hareket ediyor. Son projeler arasında, Kristen Stewart'ın Prenses Diana'yı canlandırdığı “Spencer” ve aynı zamanda Brandon Cronenberg'in babası olan David Cronenberg'in yöneteceği “Crimes of the Future” yer alıyor. Telefilm Canada ve Hırvat Film Fonu da yapımın ortak finansmanını sağlayacak. Neon, “Infinity Pool”u ABD'de, Elevation Pictures ise filmi Kanada'da vizyona sokacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top