Hesabım
    "Shang-Chi ve 10 Yüzük Efsanesi"nden Yeni Bir Fragman Yayınlandı!

    Marvel Sinematik Evreni'nin yeni kahramanı Shang-Chi, süper kahraman dünyasına katılmaya hazır.

    Marvel Sinematik Evreni'nin yeni filmi Shang-Chi ve 10 Yüzük Efsanesi'nden resmi bir fragman paylaşıldı. Aksiyon dozunun tavan yaptığı fragmanda, Shang-Chi'nin annesiyle olan geçmişi, çocukluğu, babasıyla olan ve düşmanlığa varan ilişkisinden kesitler izliyoruz. Film, Eylül ayı içerisinde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Simu Liu'nun başrolünü üstlendiği Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings, yardımcı role yıldız oyuncu ve müzisyen Awkwafina'yı yerleştiriyor. Awkwafina'nın karakterinin, Shang-Chi ile yakın arkadaş olduğunu görüyoruz. Filmde Mandarin olarak Tony Leung'u izleyeceğiz. Daniel Destin Cretton, Shang-Chi'nin yönetmenliğine imzasını attı. Wonder Woman 1984, Zombieland 2, Spider-Man Into the Spider-Verse 2 gibi yapımların senaryosunu kaleme alan Dave Callaham, Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings'in senaryosunu çizgi romanlardan uyarladı.

    Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, babası tarafından suikastçı olmak üzere yetiştirilen Shang-Chi’nin hikayesini konu ediyor. Shang-Chi'nin babası ölümsüz bir büyücüdür. Babası tarafından suikatçı olmak üzere eğitilen Shang-Chi aynı zamanda simya ve insanüstü güçlerle dövüş tekniklerini geliştirir. Babasının yıkıcı güçlere sahip biri olduğunu öğrenen Shang-Chi, güçlerini onun imparatorluğunu yıkmak için kullanacaktır. Babasının düşmanıyla dost olan kahraman, dünyayı gezecek ve birçok süper kahramanla yolları kesişecektir...

    Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, 3 Eylül 2021'de sinemalarda izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top