Hesabım
    Udo Kier Başrollü "Swan Song"da Sinemaya Taşındı!

    Swan Song'un resmi fragmanı yayınlandı!

    Efsanevi oyuncu Udo Kier'in başrolünde yer aldığı Jennifer Coolidge ve Michael Urie'nin ise ona eşlik ettiği dram filmi Swan Song'dan fragman paylaşıldı. Todd Stephens'ın yönetmeni olduğu Swan Song, prömiyerini South by Southwest Festivali ile gerçekleştirmişti. Şimdi ise yurt dışında vizyona girmeye hazırlanıyor.

    SXSW'nun yanı sıra Cleveland International Film Festival, Provincetown International Film Festival ve Nantucket Film Festivali'nde izleyici karşısına geçen Swan Song, eleştirmenlerin favori filmlerinden biri haline gelmişti. Yönetmen Todd Stephens'ın söylediklerine göre sinemacı, Sandusky'de büyüdü ve yaşadığı yerdeki bir kuaförden ilhamını aldı. Stephens kuaförün, kendisine kendisi gibi olması için destek verdiğini ifade etti. Yönetmen ayrıca Udo Kier'in Pat karakterinin iskeletini oluşturup ona elleriyle hayat verdiğini vurguluyor. Söylediklerine göre Swan Song, Udo Kier'in kabiliyetinin sınırlarını gösteriyor.

    Filmin konusu ise şöyle: Pat Pitsenbarger, sağlık sorunları nedeniyle emekli olan bir kuafördür. Yalnız ve kırılgan Pat'in dünyası, kısa bir süre önce vefat eden eski müşterisinin son arzusunun, son saç stilinin Pat tarafından yapılması istediğini öğrendiğinde alt üst olur. Müşterisinin son arzusunu yerine getirmeyi kabul eden Pat, işi için gerekli malzemeleri toplamak ve geçmişinin hayaletleriyle yüzleşmek için yolculuğa çıkar.

    Todd Stephens, yardımcı oyuncu Jennifer Coolidge hakkında da güzel sözler sarf ediyor: "Rol için ilk seçeneğimdi. Küçük bir film yaparken onu filme getirmek zordu. Çünkü çok fazla para teklif edemiyoruz. İnsanlar temelde bunu ağırlıklarını ortaya koymak için yapıyor. Ama son dakikada da olsa Jennifer Coolidge'ı kaptık, senaryoyu okudu ve çok sevdi."

    Swan Song, 6 Ağustos'ta sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top