Hesabım
    Bizimkiler'in Cemil'i "Uğurtan Sayıner" Hayatını Kaybetti

    Ünlü oyuncu 77 yaşında hayatını kaybetti

    Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu olan ve en çok Bizimkiler dizisindeki Cemil karakteriyle tanınan Uğurtan Sayıner hayatını kaybetti. 77 yaşında olan ve yakın zamanda yeme bozukluğu ve sıvı elektrolit dengesizliği tedavisi olan oyuncu İzmir'de yaşamını yitirdi. Haberi ilk olarak yakın arkadaşı ve ev arkadaşlığı yaptığı oyuncu Osman Cavcı verdi.

    Geçtiğimiz yıl tedavi sırasında sosyal medyadan bir paylaşım yapan Sayıner; "Sayın basın mensubu arkadaşlarım ve çok kıymetli hayranlarım; son günlerde sosyal medya, TV ve basında çıkan sağlık durumumla ilgili olumsuz haberlerin hepsi gerçek dışıdır. Genel bir sağlık düzenlemesi için hastanede yatmaktayım. Sanılanın aksine sağlık durumum iyiye gitmekte. Bu süreçte bana desteği olan Sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer ve eşi, hastanemizin kıymetli başhekimi, değerli dostlarım ve iyi dileklerini esirgemeyen siz çok kıymetli hayranlarıma sonsuz teşekkür ederim. ‘Cemiller ölmez’ diyor ve sizleri çok seviyorum. İyi ki varsınız." sözlerini paylaştı.

    Sayıner, 1962 yılında tiyatro çalışmaları yaparak kariyerine başladı. Tiyatro sürecinde, İttihat ve Terakki Tiyatrosu, TÖS Tiyatrosu, Arena Tiyatrosu, Gen - Ar Tiyatrosu, Üç Maymun Kabare, ve Ercan Yazgan - Bülent Kayabaş gibi topluluklarda yer aldı. Daha sonra bütün Türkiye tarafından tanınmasını sağlayacak Bizimkiler dizisinde yer aldı ve Cemil karakterine hayat verdi. Uğurtan Sayıner'in kariyerinde ayrıca Perihan Abla, İki Koca Adam, Avanak Dedektör, El Kızı, Küçük Esnaf, Herakles, Heykelin Sırrı, Yağmurdan Sonra, Bir Kurşun gibi yapımlar yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top