Hesabım
    Helen Mirren F10'da Vin Diesel ile Öpüşmeyi Kabul Etti!

    Hızlı ve Öfkeli cephesinde neler oluyor?

    Hızlı ve Öfkeli 9, ülkemizde gösterime girmek için gün sayıyor. Bu sırada yurt dışı gösterimini geçtiğimiz hafta içerisinde yapmaya başladı. New York Times muhabiri Kyle Buchanan, filmde Vin Diesel ve Helen Mirren arasında bir kimya olduğunu iddia etti ve doğrudan Mirren'e Diesel ile öpüşmeyi kabul edip etmeyeceğini sordu. Mirren'in cevabı ise olumlu oldu!

    Usta oyuncu Helen Mirren, Fast & Furious dünyasına F9 ile giriş yaptı. Muhabir Kyle Buchanan, filmde Magdalene “Queenie” Shaw karakterini canlandıran Helen Mirren'e Dom Torretto ile bir öpüşme sahnesini kabul edip etmeyeceğini sordu. Oyuncu şu sözleri sarf etti: "Aman tanrım, tabii ki evet. Yalnızca benimle öncesinde ve sonrasında konuşursa olur. Çünkü dürüst olmam gerekirse sesi gerçekten baştan çıkarıcı. Vin inanılmaz bir sese sahip. Duyduğumda biraz duygusallaştım. O kulağınızda çınlayan kadifemsi ses, bir iki günlüğüne deneyimlemek için çok harika. Tıpkı iyi yağlanmış bir makineyi dinlemek gibi."

    Hızlı ve Öfkeli 9, geçmişinden gelen bir tehdide karşı mücadele etmek için zorunda kalan Dom ve ekibinin hikayesini konu ediyor. Dominic Toretto’nun artık tek önceliği oğlu Brian’ı korumaktır. Oğlu ve Letty ile birlikte gözlerden uzak sakin bir yaşam süren Toretto, istese de geçmişinden kurtulamaz. Bu kez geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalan Toretto, siber suçlu Cipher ile birlikte çalışan terk edilmiş kardeşi Jakob’a karşı savaşmak zorunda kalır.

    F9'ın oyuncu kadrosunda Helen Mirren, Charlize Theron ve John Cena gibi heyecan yaratan isimlerin yanı sıra filmin Vin Diesel, Michelle RodriguezMichael RookerNathalie EmmanuelJordana Brewster, Amber Sienna, Cardi BFinn ColeSung KangJim Parrack gibi yıldızlar yer alıyor.

    Film, 2 Temmuz'da ülkemizde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top