Hesabım
    Gilmore Girls'ün Rory ve Lane'i Pek de Yakın Arkadaş Değilmiş!

    Gilmore Girls cephesinde neler oluyordu?

    2000 yılında yayın hayatına başlayan Gilmore Girls, bir dönemin en sevilen dizileri arasında yer alıyordu. Komedi, romantizm ve dramı birleştiren Gilmore Girls, yıllar sonra yeniden gündeme geldi. Dizide Lane Kim'i canlandıran Keiko Agena, bir podcast programı olan I Am All'a katıldı. Oyuncunun söylediklerine göre, dizide Rory ile en yakın arkadaş olmalarına rağmen gerçek hayatta Alexis Bledel ile işler pek de yolunda gitmemişti.

    Gilmore Girls, bir anne kız olan Lorelai ile Rory'nin hikayesini anlatarak onlarca Emmy ödülü sahibi oldu. Ama dizinin sezon finali, hiçbir zaman kendisi kadar sevilemedi. Son olarak 2017 yılında dört bölümden oluşan Gilmore Girls: A Year In The Life mini dizisi yayınlandı. Ama bu dizi de aynı şekilde Rory'nin hikayesini çok kötü bir şekilde bağlaması nedeniyle sevilemedi. Şimdi ise Gilmore Girls'de Lane karakterine hayat veren Keiko Agena, Alexis Bledel ile arkadaş olmayı başaramamaları hakkında konuştu:

    "Keşke daha iyi arkadaş olabilseydik. Bu durum muhtemelen benim yeterince çaba sarf etmememle ilgili. Ama aynı zamanda -belki endişelenmek yanlış kelime olacak ama-  set saatleri dışında o kadar çok çalışıyorlardı ki, bunun onlar için çok değerli olduğunu, kendimi var olmadığım bir şekilde hayatlarına sokmaya çalışmamam gerektiğini düşündüm. Bilmiyorum siz bu durumda nasıl hissederdiniz ama bana göre bu bir neden.  Özellikle Alexis ve Lauren'ın çok sıkı bir çalışma programı vardı."

    Bir dönem boyunca herkesin yaşamak istediği Stars Hallow'da geçen hikayesiyle Gilmore Girls, 2007 yılında yayın hayatına son verdi. Bizler Rory için en doğru kişinin Dean mi; Jess mi; yoksa Logan mı olduğunu tartışırken dizi bir anda televizyondaki yolculuğunu bitirmişti. Gilmore Girls ve Gilmore Girls: A Year In The Life, Netflix üzerinden izlenebiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top