Hesabım
    Pierce Brosnan ve Adam Devine, Netflix Komedisi ‘The Out-Laws’la Geliyor

    Film, aynı zamanda aksiyon dolu bir hikayeye sahip

    Getty Images

    Eski James Bond Pierce Brosnan, Tyler Spindel'in yöneteceği Netflix aksiyon-komedisi The Out-Laws'ta Adam Devine'le birlikte rol alacak. Devine ayrıca Happy Madison'la birlikte filmin yapımcılığını üstlenecek. Senaryoyu Evan Turner ve Ben Zazove ortaklaşa kaleme aldı. Isaac Horne ise filmin yürütücü yapımcılığı üstlenecek.

    Hikaye, Owen Browning adında (Adam Devine), hayatının aşkıyla evlenmek üzere olan bir banka yöneticisini takip ediyor. Düğün haftasında bankasına Hayalet Haydutlar tarafından el konulduğunda, kasabaya yeni gelen müstakbel kayınpederinin kötü şöhretli kanun dışı kişilerle bağlantısı olduğuna inanıyor şüphelerini araştırmaya başlıyor.

    Eski James Bond'lar arasında yer alan Pierce Brosnan, The Misfits, Hulu yapımı False Positive ve Camila Cabello'nun başrolde olduğu, yakında vizyona çıkması beklenen Cinderella'yı içeren bir listeyle yoğun bir 2021 yılı geçiriyor. Kısa süre önce, Dwayne Johnson'ın karşısında yer aldığı DC Films yapımı Black Adam'ın çekimlerini bitirdi.

    Yönetmen Tyler Spindel, son olarak David Spade'in başrolde olduğu Happy Madison'ın The Wrong Missy'sini yönetti. Filmin çekimlerinin bu yaz sonunda başlaması planlanıyor. Brosnan, Youth, The Medusa ve Not Bloody Likely filmlerinin hazırlıklarını ise sürdürüyor ve bu 2022 yılı için yine birden fazla projede yer almak için gün sayıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top