Hesabım
    Usta Sinema Sanatçısı Fatma Girik, Hastaneye Kaldırıldı!

    Fatma Girik, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı.

    Yeşilçam sinemasına yıllarca emek veren usta oyuncu Fatma Girik'in Bodrum'da hastaneye kaldırıldığı açıklandı. Hayatını Bodrum'da devam ettiren Girik'in göğüs hastalıkları enfeksiyonu nedeniyle hastanelik olduğu ve tedavi altına alındığı belirtildi.

    79 yaşındaki usta sinema sanatçısı Fatma Girik, göğüs hastalıkları enfeksiyonu nedeniyle Torba mahallesindeki evinde bulunan yardımcıları eşliğinde hastaneye kaldırıldı. Hastaneden gelen açıklamaya göre, Girik'in durumu iyi ve tedavisi sürdürülüyor. Girik, bir süre müşahede altında olacak. Usta oyuncu geçirdiği kalça protezi ve beyin ameliyatı sonrasında Bodrum'da dinlenmeye çekilmişti.

    Fatma Girik'i Postacı, Japon İşi, Köroğlu, Ezo GelinYılanların Öcü gibi Yeşilçam sineması için büyük önem taşıyan filmlerde izleme şansı yakaladık. Ayrıca Kadın Hamlet gibi tek başına çekip çevirdiği filmler, ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu kanıtlamıştı. Fatma Girik'in 20 yıldır Bodrum'da yaşadığı ve tedavisi nedeniyle İstanbul'a dönmeyi beklediği biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top