Hesabım
    Ridley Scott Filmi Last Duel'dan Fragman!

    Yıldızlar topluluğu filmden ilk fragman yayında

    Matt Damon ve Adam Driver, 20th Century Studios'tan gelen, dört kez Akademi Ödülü'ne aday gösterilen yönetmen Ridley Scott'ın tarihi destanı “The Last Duel”ın ilk fragmanında karşı karşıya geliyor. Jean de Carrouges rolünde Oscar ödüllü Damon ve Jacques Le Gris rolünde Oscar adayı Driver ile film devlerinin çatışması, iki arkadaşı Fransa'nın son onaylı düellosuna katılan sert rakipler haline getiriyor.

    Emmy ödüllü Jodie Comer, Jean'in eşi Marguerite de Carrouges'ı, iki kez Oscar ödülü kazanan Ben Affleck, Kont Pierre d'Alençon'u canlandırıyor. Yüz Yıl Savaşı sırasında yaşayan Carrouges, savaş alanındaki cesareti ve becerisiyle tanınan saygın bir şövalyedir. Le Gris, zekası ve belagati onu sarayda en beğenilen soylulardan biri yapan Norman yaveridir. Carrouges'in karısı Marguerite, Le Gris tarafından şiddetle saldırıya uğradığında, Le Gris bu suçlamayı reddeder, sessiz kalmaz ve saldırganı suçlamak için öne çıkar. Bu da onu cesaretlendiren bir meydan okuma eylemine yol açar. Bunu takip eden dövüşle yargılama, ölümüne zorlu bir düello getirir ve üçünün de kaderini Tanrı'nın ellerine bırakır.

    Nicole Holofcener, Ben Affleck ve Matt Damon tarafından yazılan film, gerçek olaylara dayanıyor ve iki adam arasında ne olduğuna dair uzun süredir devam eden varsayımları inceliyor. Senaryo, Eric Jager'in "The Last Duel: A True Story of Crime, Scandal, and Trial by Combat in Medieval France" adlı kitabından uyarlandı. Filmin yapımcılığını Scott, Kevin J. Walsh (“Manchester by the Sea”), Jennifer Fox (“Nightcrawler”), Holofcener, Damon ve Affleck'le birlikte Kevin Halloran (“Ford v Ferrari”), Drew Vinton (“Promised Land”), Madison Ainley (“Justice League”) yapıyor. “The Last Duel”, 15 Ekim'de sinemalardaki yerini alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top