Hesabım
    James Wan'ın Yeni Korkusu "Malignant"tan Fragman!

    James Wan, yeni korkusu için gün sayıyor

    James Wan'ın hangi konuda çok iyi olduğunu biliyoruz: Korkutmak! Son çıkan Malignant fragmanına göre bu konuda son derece formda bir şekilde geri dönüyor. Warner Bros., Wan'ın DC Comics evreninde bir süre kaldıktan ve çok fazla arabayı havaya uçurduktan sonra korku türüne dönüşü olarak müjdelenen Malignant'ın ilk fragmanını yayınladı.

    The Nun 2'dan bildiğimiz Akela Cooper tarafından yazılan ve Wan, Cooper ve Ingrid Bisu'nun (aynı zamanda başrolde olan) bir hikayesine dayanan Malignant, Madison (Annabelle ve The Mummy oyuncusu Annabelle Wallis) adlı bir kadını takip ediyor. Etrafında dönen dünya ve cinayet kurbanlarının son anlarının parçalarını, gerçek zamanlı olarak görünmeyen bir katilin ellerinde yok olurken izliyor. Ancak Madison, gizemli parçaları araştırmaya başladığında, katilin travmatik geçmişiyle bağlantılı olduğunu ve muhtemelen şeytanın vücut bulmuş halinin rahatsız edici derecede esnek bir halini gördüğünü keşfeder.

    Katil, Madison'ı da ele geçirmeye başladığında, hem ona musallat olmaya hem de onu kullanmaya başladığında, ona yardım etmeye çalışan insanlarla konuşmak için bir tür araç olarak kullanır. Cesetler uçmaya başladığında, kelimenin tam anlamıyla bazı durumlarda, katilin dünyayı ve Madison'ın kendisini tutuşu gitgide daha da yoğunlaşır ve bu, olaya dahil olan herkes için tatsız bir zaman yaratır.

    Anabelle Wallis ve Ingrid Bisu'nun yanı sıra Maddie Hasson, George Young, Michole Briana WhiteJacqueline McKenzie ve Jake Abel'ın da kadroda yer aldığı Malignant, 10 Eylül'de HBO Max aracılığıyla eşzamanlı bir salon başlangıcıyla gösterimde olacak. İzleyiciler, filmi kiralama yöntemiyle de izleme şansına sahip olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top