Hesabım
    "The Witcher: Nightmare of the Wolf" Anime Filminden Fragman!

    The Witcher: Nightmare of the Wolf, Vesemir'in hikayesini anlatmaya hazırlanıyor.

    Henry Cavill başrollü The Witcher dizisinin spin-off yapımı The Witcher: Nightmare of the Wolf'tan resmi bir fragman paylaşıldı. Anime film, The Witcher'ın Geralt'ı yetiştiren Vesemir'in hikayesine odaklanıyor. Filmde Vesemir'i Kim Bodnia seslendiriyor.

    Filmin hikayesi işe şöyle: The Witcher: Nightmare Of The Wolf, para için canavarları öldüren bir genç olan Vesemir'in hikayesini konu ediyor. Genç bir Witcher olan Vesemir, para karşılığında canavarları öldürmekten keyif alır. Bu sırada yeni ve oldukça tuhaf olan bir canavar krallık için büyük bir tehlike oluşturur. Bu durum üzerine Vesemir kendisini geçmişinin şeytanlarıyla yüzleşmek zorunda kalacağı bir maceranın içinde bulur. Bu zorlu süreç ona cadılık işlerinin paradan daha önemli olduğunu anlamasını sağlar.

    Lauren Schmidt Hissrich'in kaleme aldığı, Kwang Il Han'ın ise yönettiği The Witcher: Nightmare of the Wolf'un fragmanında, film hakkında şu sözler geçiyor: "Cadılar erdem sahibi olmayan, şeytani, insan öldürmeye odaklı birer haydutturlar. Dürüst erkeklerin içinde onlara yer yoktur."

    The Witcher: Nightmare of The Wolf'un seslendirme kadrosunda Tetra rolüyle Lara Pulver, Deglan rolüyle Graham McTavish, Lady Zebst rolüyle ise Mary McDonnell yer alıyor. The Witcher: Nightmare of The Wolf, 23 Ağustos tarihinde Netflix'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top