Hesabım
    Nicolas Cage'li ‘Prisoners of the Ghostland’den Fragman

    Samuray westerni olarak tanımlanan filmi Sion Sono yönetti

    Nicolas Cage'in beğenilen 2021 çalışmaları (Pig), Cage hayranlarını mutlu edeceği kesin gözüken bir fragmanı yayınlanan "Prisoners of the Ghostland"le sonbaharda devam ediyor. Japon auteur Sion Sono'nun son filmi “Prisoners of the Ghostland”, Cage'i, özgürlüğü karşılığında kayıp torununu bulmak için zengin bir mafya tarafından görevlendirilen, kötü şöhretli bir banka soyguncusu olarak karşımıza çıkarıyor.

    Filmin prömiyeri bu yılın başlarında Sundance Film Festivali'nde yapıldı ve daha sonra RLJE Films tarafından satın alındı. Kahraman olarak adlandırılan Cage'e ek olarak, uluslararası oyuncu kadrosunda “Atomic Blonde” ve “Climax” yıldızı Sofia Boutella, üretken korku türü oyuncusu Bill Moseley, saygıdeğer yönetmen ve oyuncu Nick Cassavetes ve “Deadpool” oyuncusu Ed Skrein gibi favori bağımsız oyuncular yer alıyor.

    Kadroda ayrıca, yeni yetenek Yuzuka Nakaya ve dövüş sanatçısı Tak Sakaguchi de yer alıyor. “Prisoners of the Ghostland”, Cage'in onu günümüzün en şaşırtıcı aktörlerinden biri olarak pekiştiren son bağımsız filmler serisine devam etiğini müjdeliyor ve muhtemelen devamı gelecek. 2018 kült filmi "Mandy" ile bir yeraltı hitinin ardından Cage, "Pig" filminde sevgili domuzunu arayan Oregonlu bir trüf avcısı olarak bu yıl ödüller kazanıyor. RLJE Films, 17 Eylül'de sinemalarda “Prisoners of the Ghostland”ı vizyona sokacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top