Hesabım
    Netflix'in Gençlik Filmi "Vinterviken"den Fragman!

    Film, modern bir İsveç draması olarak tanımlanıyor

    Fragmanda "Hiç böyle hissetmemiştim." repliğini duyarız. Bu klişe replik, Netflix'in "JJ+E" adlı tutkulu gençlik filmi için yayınlanan ilk resmi fragmanda yer alıyor. Filmin adı, hikayede yer alan iki sevgiliye gönderme: John-John ve Elisabeth. 2021'de Stockholm'de geçen film, İsveç'te Vinterviken ya da Vinterviken 2021 olarak da biliniyor. Bunun sebebi de Stockholm'ün eteklerinde gittikleri yüzme yerinin ismi olması. 

    Aynı şehirde büyüyen iki genç, birbirinden ışık yılı uzaklıkta, ekonomik, sosyal ve kültürel olarak ayrı yaşıyorlar. Ta ki aynı lise sınıfında eğitim görmeye başladıkları güne kadar. Film, Mats Wahl'ın ödüllü kitabından uyarlandı ve bu eylül ayında tüm dünyada Netflix'te yayınlanacak. Filmde, Magnus Krepper, Marika Lagercrantz, Albin Grenholm, Loreen ve Simon Mezher'le birlikte "JJ+E" rolünde Mustapha Aarab ve Elsa Öhrn yer alıyor. Proje ABD'deki çoğu genç romantizm filminden daha iyi görünüyor ve kesinlikle daha otantik hissettiriyor.

    Vinterviken, Elisabeth (Elsa Öhrn) ve John-John (Mustapha Aarab) arasındaki aşk hikayesine odaklanıyor ve 2021'in Stockholm'ünde geçiyor. Vinterviken, Pink Cloud Syndrome filmini ve daha önce "Top Dog"un bir kısa bölümünü yöneten İsveçli film yapımcısı Alexis Almström tarafından yönetildi. Mats Wahl'ın kitabından uyarlanan filmin senaryosunu Dunja Vujovic kaleme aldı. Teresa Allden baş yapımcı olarak görev aldı. Film, bildiğimiz kadarıyla herhangi bir festivalde ya da başka bir yerde gösterime girmedi. Netflix, filmi 8 Eylül'de tüm dünyada yayına sokacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top