Hesabım
    Vivica A. Fox, Camille Winbush'lı ‘Holiday Hideaway’in Kadrosuna Katıldı

    Fox, yeni projesinde bir bağımsız filmde rol alacak

    Freezeframe Entertainment, Vivica A. Fox'un tatil sezonu için bağımsız bir yapım olan uzun metrajlı “Holiday Hideaway”de Camille Winbush'a katılacağını duyurdu. Film, Palm Desert, California'da çekimlerine başladı ve ağustos ayında Los Angeles'ta çekimlerine devam edecek. Winbush, ufak bir kazadan sonra bir tatil kaçamağına giden, tatil kutlamalarının kraliçesi Carly Stewart'ı canlandırıyor.

    Filmin yapımcılığını üstlenecek olan Lamese Williams, Winbush'un rol için mükemmel olduğunu söyledi. Williams; “Başrolümüz Carly'yi oynayacak mükemmel aktrisi ararken, renkli kızların gerçekçi bir şekilde ilişki kurabileceği yeni bir yüz istedim. 'The Bernie Mac Show' için çalışırken Camille ile çalıştım. Filme katılıp, Carly'yi hayata geçirmekten çekinmedi. TV-One için Vivica'nın biyografisini hazırladığımda, onun yeteneğini, iş ahlakını ve uluslararası yıldız gücünü ilk elden öğrendim. O, şov dünyasının en çalışkan kadınıdır ve bundan onur duyuyoruz. Onun filmimizin bir parçası olmasını sağladık.” dedi. 

    Fox ve Winbush'a ek olarak, oyuncu kadrosunda Victor Sho, Ella Joyce, Dan Martin, Shelley Robertson ve Rodney Van Johnson yer alıyor. Yapımcılar arasında Lamese Williams (“The Suspect” “Moola”, “Blackout”), Maieka Saint-Albin (HBO'nun “Between the World and Me”) ve senaryoyu yazan Sharon Brathwaite (Lifetime’ın “Seasons of Love”) yer alıyor. İlk yönetmenlik denemesini yapan Cole Patterson ise filmi yöneten isim olacak. ,"top: 226px; left: 408.625px;">

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top