Hesabım
    Lana Parrilla, Vivian Kerr Draması ‘Scrap’in Kadrosunda

    Parilla, başrolü Anthony Rapp'le birlikte üstleniyor..

    Unique Nicole/Getty Images

    Once Upon a Time yıldızı Lana ParrillaAnthony Rapp ve yazar-yönetmen Vivian Kerr'le birlikte, yapımcı Rachel Stander ve A Season of Rain şirketinden gelen bağımsız drama Scrap'ta rol alacak. Şu anda çekimleri devam eden filmin kadrosuna Beth Dover, Khleo ThomasBrad Schmidt ve Julianna Layne de katıldı.

    Kerr, yakın zamanda işten atılan ve Los Angeles'ta dolaşırken başarılı bir orta sınıf yaşam tarzı görünümünü korumak için mücadele eden Beth'i oynuyor. Yeni bir iş bulmayı ve ayrı yaşadığı ağabeyi Ben (Rapp) öğrenmeden önce durumunu değiştirmeyi uman Beth, onunla yeniden bağlantı kurmadan ve küçük kızı Birdy'yi (Layne) himayesine almadan önce kendi gururuyla yüzleşmek zorunda kalacak.

    En son projesi Paramount Plus'ın Why Woman Kill'i olan Parrilla, gizlice IVF ile mücadele eden ve annelikle kendi çelişkili ilişkisini yeniden değerlendiren başarılı bir avukat olan Ben'in karısını oynayacak. Dover, Birdy'nin okulunda müdürü oynuyor. Schmidt, Beth'in oynadığı sorunlu eski potansiyel aşığı Thomas olarak filmde yer alacak.

    Kerr'in kaleme aldığı senaryosu, Final Draft'ın Big Break Senaryo Yarışması'nda finalist oldu. Bu başarının ardından Kerr ve Rapp'ın rol aldığı bir kısa  film projesi de gerçekleşti. Uyarlama, bir oyuncu olarak Grey's AnatomySuperstore ve Masters of Sex dahil olmak üzere sevilen ve bilinen projeleri olan Kerr'in ilk yönetmenlik denemesi olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top