Hesabım
    ‘Harry Potter’ ve ‘Fantastic Beasts' Yönetmeni David Yates'in Yeni Projesi Belli Oldu

    Yates, yeni filmini Sony'le birlikte çekecek

    Üçüncü Fantastik Canavarlar filminin çekimlerini tamamlayan David Yates, Harry Potter evrenine bir mola vermek istiyor. Bu isteği için ilk adımını attı ve Sony ile yeni bir drama için anlaşmış durumda. Deadline'a göre Yates, Sony Pictures için Wells Tower tarafından yazılan orijinal senaryo ile isimsiz bir orijinal film yönetmek için görüşmelerde bulunuyor.

    Filmin yapımcılığını Lawrence Gray, Gray Matter Productions adına yapıyor. David Yates, şirketi Wychwood Media aracılığıyla ortak yapımcılık yapıyor. Ben Everard ve Lewis Taylor yönetici yapımcılar olurken, Cyrus Mojibi, Patrick Wade, Lawrence Kao ve Lloyd Everard ortak yapımcılar olacak. İlk haberlere göre, film Wolf Of Wall Street'le benzerlikler taşıyor ve opioid salgını dünyasında geçiyor. Yates için film, son on yılda Harry Potter evreninde geçmeyen ikinci film olma anlamını taşıyor (İlki Tarzan) ve aynı zamanda büyük bütçesiyle tanınan yönetmen için farklı bir deneyimi işaret ediyor.

    Warner Bross.'un Yates'e üçüncü ve dördüncü Fantastik Canavar filmleri arasında bir ara olacağını bildirmesiyle, bir dizi büyük prodüksiyondan sonra, daha küçük ölçekte bir şeyler arayan yönetmen, sonunda isteğine kavuştu. Tower'ın senaryosunun Yates'e çekici geldiği ve bir anlaşma yapıldığı da çıkan haberler arasında yer alıyor. Düşünülen planlamaya göre, önümüzdeki baharda ekip sete girecek.

    Yates, Harry Potter serisinin arkasındaki temel taşlardan biri olarak kabul edilir ve son dört filmi yönetti: Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı, Harry Potter ve Melez PrensHarry Potter ve Ölüm Yadigarları – Bölüm 1 ve Harry Potter ve Ölüm Yadigarları – Bölüm 2. Bu sayede, rekorlar kıran seriyi destansı bir sonuca ulaştırdı. Stüdyo, spin-off serisine yeşil ışık yaktıktan sonra, Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? ve Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları'nın yönetmenliğini yaparak evrene geri döndü ve şu anda serinin 2022'de vizyona girecek üçüncü filmini tamamlıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top