Hesabım
    Başrol Oyuncusu Isabela Merced, Sweet Girl'ün Devamı Hakkında Konuştu

    Netflix filminin devamı gelecek mi?

    Sweet Girl'ün Netflix'teki galasının ardından Isabela Merced bir devam filmi yapmak istediğini söyledi. Başrollerini Merced ve Jason Momoa'nın paylaştığı Sweet Girl, 20 Ağustos 2021'de Netflix'te gösterime girdi. Gerilim filmi, Ray Cooper'ın (Momoa), bir ilaç şirketinin potansiyel olarak hayat kurtarıcı bir ilacını eczaneden alarak karısının ölümüne giden süreci başlatmasının ardından adalet arayışını konu alıyor. Cooper'ın arayışında genç kızı Rachel (Merced) da yer alıyor.

    Film, öngörülebilir ve klişe konusu nedeniyle kötü eleştiriler alırken, hem Merced hem de Momoa performanslarıyla beğeni kazandı. Momoa etkileyici bir duygusal performans sergilerken, Merced, kendine güveni ve kararlılığıyla gerçek bir kadın kahramanın neler yapabileceğini gösterdi. ComingSoon'la yaptığı röportajda Merced, bir Sweet Girl devam filmi yapmakla ilgilendiğini açıkladı. Merced, kendisi ve Momoa'nın film için birlikte çalıştığı dublör ekibi için de övgüler yağdırdı.

    Ekip, 87eleven, çok sayıda aksiyon filmi üzerinde çalıştı ve Merced, en sevdiği aksiyon filmi aktrislerinden bazılarıyla benzer deneyimler yaşadığını görmekten heyecan duydu. Merced, devam filminin olup olmayacağını bilmese de 87eleven'la çalışmaktan ve filmden aldığı zevki göz önünde bulundurarak bir devam filminin olmasını umuyor. Merced; Çok eğlenceliydi çünkü çok fazla aksiyon sahnesi çektiler ve aksiyon filmlerini her zaman sevmişimdir. Özellikle bu dublör ekibi, 87eleven olarak adlandırılıyor ve tüm zamanların en sevdiğim aksiyon filmlerinden bazılarında çalıştılar. Bu yüzden gerçekten 'Aman Tanrım, ben Charlize gibi hissettim' diye düşündüm. Aslında böyle oluyor. Muhteşemdi. Belki bir devam filmi olacak, umarım daha fazla aksiyon için zaman vardır. Umarım yakında aynı dublör ekibiyle olur, çünkü kesinlikle harikalardı ve her şeyi çok eğlenceli hale getirdiler." dedi.

    Tipik rollerinin biraz dışında olduğu düşünüldüğünde, Merced'in Sweet Girl'deki rolüne karşı bu kadar olumlu duygular ve heyecan duyması cesaret verici. Nickelodeon'da büyüyen, ardından Instant Family ve Dora and the Lost City of Gold gibi filmlerde rol alan sanatçının çalışmalarının çoğu aile dostu içerik ve komediler üzerine oldu. Ancak, bu aksiyon filmindeki rolü ve kendi dublörlüğünü üstlenmesi, diğer film türlerindeki potansiyelini gerçekten gösteriyor. Hem Merced, hem de Momoa'nın Sweet Girl'deki rolleri alışkın olduklarından farklıydı ve bu, onların bu mücadelede üstlendikleri ve başardıkları yeteneklerini gösteriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top