Hesabım
    Warren Burke ve Brandon Scott, ‘Dead for a Dollar’ın Kadrosunda

    Western filmine iki yeni oyuncu katıldı

    Jasmine Durhal / Peter Konerko.

    Variety'nin haberine göre, Brandon Scott ve Warren Burke, yaklaşmakta olan Western “Dead for a Dollar”ın kadrosuna katıldı. Film, ünlü bir kelle avcısının (Christoph Waltz), yıllar önce hapse gönderdiği profesyonel bir kumarbaz olan yeminli düşmanıyla (Willem Dafoe) karşılaştığı, başarılı bir iş adamının Meksika'da rehin alınınan karısını ​​(Rachel Brosnahan) bulma ve geri verme görevini anlatıyor. 

     Walter Hill tarafından yazılan ve yönetilen “Dead for a Dollar”ın ana çekimleri Santa Fe'de başladı. Hill, "Dead for a Dollar, geleneksel Batı kültürünü onurlandırırken aynı zamanda ırk ilişkileri ve kadınların modern güçlenmesi sorunlarıyla da ilgileniyor." dedi. Berry Meyerowitz, Neil Dunn, Carolyn McMaster, Kirk D'Amico ve Jeremy Wall, Jeff Sackman, Larry Greenberg, Waltz, Lawrence Mortorff ve Alex Habrich gibi yönetici yapımcılarla birlikte filmin yapımcılığını üstleniyor.

    Quiver Distribution, filmin finansmanını ayarladı ve projeyi Kanada merkezli Chaos A Film Şirketi'yle birlikte yürütüyor. Quiver, filmin ABD dağıtımını da üstlenecek ve Myriad Pictures, yakın zamanda Cannes pazarında sunmaya başladığı uluslararası dağıtım haklarını satın aldı. Scott, en çok “Dead to Me” ve “Goliath” dizilerindeki rolleriyle tanınır. Oyuncu ayrıca, “Bronzeville”, “13 Reasons Why” ve “This Is Us” projelerinde de yer aldı ve sesini “The Boss Baby: Back in Business” filminde kullandı.

    Burke, en çok Netflix'in "Family Reunion" dizisindeki rolüyle tanınıyor. Son zamanlarda "Bigger" ve "Abby's" filmlerinde de yer aldı. Yönetmen Walter Hill, The Driver, Geronimo, Wild Bill ve Danko gibi filmlerle tanınan oldukça üretken bir sinemacı. Son olarak, 2016 yapımı The Assignment ve 2012 yapımı Bullet to the Head adlı aksiyon filmlerini yönetti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top