Hesabım
    Shang-Chi ve On Halka Efsanesi, Türkiye Gişesinin Yeni Lideri

    Salonlara giden seyirci sayısında önemli artış var

    3-5 Eylül hafta sonu rakamlarına göre, Türkiye gişesinin yeni lideri Shang-Chi ve 10 Halka Efsanesi oldu. Geçtiğimiz haftaya göre, neredeyse iki katı izleyicinin salonlara uğradı hafta sonunda Shang-Chi, 68.749 kişi tarafından izlendi. Bu haftanın yeni filmlerinden bir diğeri olan Pixar animasyonu Luca ise 47.413 izleyiciyle ikinci sırada yer aldı.

    Hafta sonunun üçüncü sırasında, Korku Seansı filminin yönetmeni James Wan imzalı Habis yer aldı ve hafta sonu 11.931 kişi tarafından izlendi. Dördüncü sırada önceki haftaların lideri Gerçek Kahraman yer aldı. Filmi, son hafta sonu 9.436 kişi izledi. Beşinci sırada ise 9.150 kişinin izlediği epik film Tomris yer aldı. İlk beşte yer alan 4 film açılış haftası olan filmlerden oluştu.

    Altıncı sırada, 7.721 kişi tarafından izlenen animasyon Paw Patrol Filmi yer aldı. Yedinci sıraya geldiğimizde ise karşımıza Hızlı ve Öfkeli 9 çıkıyor. Hafta sonu 7.057 kişi tarafından izlenen film, toplam seyirci sayısında 1 milyon barajına çok yaklaştı ve 942 bin kişiye ulaştı. Sekizinci sırada, listenin tek yerli filmi olan İki Gözüm Ahmet yer aldı ve hafta sonu 5.053 kişi tarafından izlendi.

    İlk 10'u tamamlayan son iki filme gelecek olursak; Dokuzuncu sırada korku filmi Spiral: Testere Devam Ediyor yer alıyor. Filmi 3-5 Eylül günlerinde 4.418 kişi izledi. Onuncu sırada ise listenin üçüncü animasyon filmi Crood’lar 2: Yeni Bir Çağ yer alıyor. Filmin hafta sonundaki izleyici sayısı ise 3.307 olarak kayıtlara geçti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Amerika Gişesinde Free Guy'ın Liderliği Devam Ediyor
    • Türkiye Gişesinde "Gerçek Kahraman" Yeniden Lider
    • Türkiye Gişesinde Gerçek Kahraman'ın Liderliği Devam Ediyor
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top