Hesabım
    "Shang-Chi", Amerika Gişesinde Fırtına Estirmeye Devam Ediyor

    Film, 10-12 Eylül hafta sonu gişesinde de lider..

    10-12 Eylül hafta sonu rakamlarına göre, ikinci haftasını yaşayan Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Amerika gişesinde 35.8 milyon dolar hasılatla yine lider durumda. Film, Amerika gişesinde iki hafta toplamında 150 milyon dolara ulaşırken, kürsele gişeyle birlikte 250 milyon dolar barajına ulaşmaya çok yakın.

    Hafta sonu listesinin ikinci sırasında 5.8 milyon dolarla Free Guy yer alıyor. Tıpkı Shang-Chi gibi, bu film de 200 milyon dolar barajını geçmeyi başardı. Üçüncü sıraya geldiğimizde, ilk hafta sonunu yaşayan James Wan korkusu Malignant'ı görüyoruz. Film hafta sonunda 5.6 milyon dolar hasılat elde etti. Dördüncü sırada ise bir başka korku filmi olan Candyman, 4.8 milyon dolar hasılatla yer aldı.

    İlk beşi tamamlayan film ise 2.5 milyon dolar hafta sonu hasılatıyla Jungle Cruise oldu. Onu, listenin tek animasyonu olan Paw Patrol: The Movie izledi ve 2.2 milyon dolar hasılat elde etti. Yedinci sıraya geçtiğimizde devam filmi Dont't Breathe 2 karşımıza çıkıyor. Listenin bir başka korkusu olan film, hafta sonu 1.1 milyon dolar kazandı.

    İlk 10'u tamamlayan son üç filme gelince, sekizinci sırada, ilk haftasını yaşayan The Card Counter yer aldı ve 1.1 milyon dolar hasılat elde etti. Onu takip eden film, dokuzuncu sıradaki Show me the Father oldu ve ilk üç gününde 700 bin dolar kazandı. Listeyi tamamlayan son film ise biyografi filmi Respect oldu. Hafta sonu hasılatı ise 500 bin dolar olarak açıklandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top