Hesabım
    Nicolas Cage, Asla Emekli Olmayacağını Söylüyor

    Cage, film yapmayı bırakmayı düşünmediğini açıkladı

    Nicolas Cage, oyunculuktan asla emekli olmayacağını söylüyor. Zamanının en tanınmış aktörlerinden biri olan Cage'in zorlu kariyeri, Adaptation, National Treasure, Face/Off ve Leaving Las Vegas gibi ikonik filmlerde rol alarak otuz yıla yayıldı. Eksantrik kişiliğiyle tanınan Cage, aşırıya kaçtığı method oyunculuğuyla ün kazandı. Cage'in ekrandaki karakterleriyle ilişki kurmak için deneyimlere daldığı durumlar arasında aylarca sadece biftek içeren bir diyet benimsemek, anestezi olmadan dişleri çektirmek ve bir uyuşturucu bağımlısının zihniyetini benimsemek için sakarin çekmek yer alıyor.

    Yıldız oyuncunun, zanaatını mükemmelleştirme konusundaki ilginç tarzı, kişisel yaşamına da yansıdı. Son zamanlarda, Cage'in gerilim draması Pig'deki etkileyici performansı, aktörün kariyerinin en iyilerinden biri olarak selamlandı ve kötü film serisini kırmış gibi görünüyor. Şimdi Cage, şov dünyasında ne kadar kalmayı planladığını ortaya koydu.

    Yeni filmi Prisoners of the Ghostland'in tanıtımını yapan Cage, bir rol üzerinde çalışırken daha sağlıklı ve pozitif olduğunu ve hayatının geri kalanında sektörde olmayı planladığını açıkladı. Filmografisinin 117 filme kadar çıktığını belirten Cage, kendisinin hiçbir zaman çok fazla çalıştığını düşünmediğini söyledi. Ancak Cage, yeniden şarj olabilmek için yakında biraz izin almak istediğini itiraf etti. Cage yaptığı açıklamada; "Hayır, hayır, hayır. Hayır hayır. Bu olamaz. Sinemada yaptığım şeyi yapmak benim için koruyucu bir melek gibi ve buna ihtiyacım var. Çalışırken daha sağlıklıyım, yaşam deneyimimi ifade etmek için olumlu bir yere ihtiyacım var ve film yapımcılığı bana bunu verdi. Bu yüzden asla emekli olmayacağım. Şimdi neredeyiz, 117 film mi? Komik olan, 'Çok çalışıyorsun' diyen insanlarla olan tartışmam. Çalışmayı seviyorum ve çalışırken mutluyum ve bu arada Cagney ve Bogart gibi adamlar, yüzlerce film yapıyorlardı. Sonra 'bunu kontrol etsem iyi olur' dedim ve 'Oops...' dedim." sözlerine yer verdi.

    Gerçekten de, Cage ve kariyeri yavaşlama belirtisi göstermiyor. İlk Western filmi The Old Way'de rol alması planlanan Cage, Hollywood sahnesinden korktuğunu kabul ettikten sonra bağımsız filmlerde rol almaya devam ediyor. Elbette, meta-drama filmi The Unbearable Weight of Massive Talent'ın öncülüğünde yeni bir yaratıcı özgürlük yelpazesini ortaya çıkaracak. Sektörde bir efsane olarak kabul edilen Cage, kesinlikle başarısız olan bir dizi film yaptı, ancak, eğlence dünyasının temel taşı ve önünde uzun bir kariyer var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top