Hesabım
    Suç Draması "The Cleaner"dan Fragman!

    Filmin vizyonu için geri sayım başladı..

    1091 Pictures, The Cleaner'a ilk bakışını yayınladı ve yönetmen Erin Elders'tan (Penny Sucker) gelen suç dramasının fragmanı görücüye çıktı. Başrollerinde King Orba (3:10 to Yuma), Luke Wilson (Stargirl) ve Lynda Carter'ın yer aldığı The Cleaner, 12 Ekim'de dijital ve isteğe bağlı satış yöntemiyle izleyici karşısına çıkacak. Fragman, bizi, temizlik işini devralarak annesine bakan ama içten içe onun her zaman hayalini kurduğu kros yolculuğuna çıkmayı arzulayan Buck Enderly (Orba) ile tanıştırıyor.

    Yeni bir müşteri olan Carlene Briggs (Carter), 1000 dolarlık bir ödeme karşılığında, ayrı yaşadığı oğlunun izini sürmek için Buck'a ihtiyacı olduğunu söyler. Buck, beklenmedik bir soyguna yakalandığında, bütün planlarını değiştirmek zorunda kalır. Filmi Orba ile birlikte yazan Elders, senaryonun oluşturulmasına yol açan gerçek yaşam koşullarını şöyle açıkladı: "2015'te King Orba ve ben, The Cleaner'ı yeni geliştirmeye başlarken, büyükannem vefat etti. Bu olay ailem aracılığıyla şok dalgaları gönderdi, herkesin yerleşik rollerini anında değiştirdi ve hayatlarımız bilinmeyene itti. Bu, filmimizin duygusal rehberi oldu.Temizlik, aile rolleri, travma ve neşenin hayatımızı ören iplikler olduğu fikriyle yazdık."

    The Cleaner, Wilson ve Carter'ın yanı sıra Shelley LongEden Brolin ve Shiloh Fernandez'in de yer aldığı bir kadroya sahip. Elders ve Orba tarafından ortaklaşa yazıldı. Filmin yapımcılığını John W. Bosher, Chris Charles, Faust Checho ve Kate Grady yaparken, Ted Reilly, Kelly Aisthorpe Waller, John Waller, Hamzah Jamjoom, Carter ve Wilson yönetici yapımcılar olarak görev yapıyor. The Cleaner, 12 Ekim'de yayında olacak.

    İşte The Cleaner'ın resmi özeti: Orta yaşlı ev temizlikçisi Buck Enderly (Orba), eksantrik yeni bir müşteriyi (Carter) işe aldığında, onu ayrı yaşadığı oğlunu (Fernandez) bulmaya zorlar. Buck, rahatsız genç adamın izini sürer, ancak kaderin başka bir cilvesiyle şiddetli bir suça ortak olur. Buck, daha sonra gerçeği ailesinden saklamak ya da herkesten arınıp hayatına devam etmek konusunda bir karar vermelidir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top