Hesabım
    Guillermo del Toro Filmi "Nightmare Alley"den Fragman!

    Yıldız kadrolu filmden ilk fragman yayında!

    Guillermo del Toro'nun psikolojik gerilim filmi “Nightmare Alley”in ilk fragmanı geldi. 17 Aralık'ta vizyona girecek olan film, insanları, iyi seçilmiş birkaç kelimeyle manipüle etme yeteneğine sahip hırslı bir karnaval yıldızı olan Stan Carlisle'ın (Bradley Cooper) hikayesini ve ondan daha tehlikeli olan psikiyatrist Dr. Lilith Ritter (Cate Blanchett) ile tanışmasını konu alıyor.

    Yıldız oyuncu kadrosunu tamamlayan oyuncular arasında Clem Hoately rolünde Willem Dafoe, Zeena Krumbein rolünde Toni Collette, Ezra Grindle rolünde Richard Jenkins, Bruno rolünde Ron Perlman, Molly Cahill rolünde Rooney Mara, Anderson rolünde Holt McCallany, Carny Boss rolünde Tim Blake Nelson, Bayan Harrington rolünde Mary Steenburgen, Pete Krumbein rolünde David Strathairn ve Clifton Collins Jr. yer alıyor. Jim Beaver, Şerif Jedediah Judd'ı oynayacak, Mark Povinelli, Binbaşı'yı oynayacak ve David Hewlett, Dr. Elrood'u oynayacak. Romina Power ve Paul Anderson da kadroda yer alıyor.

    William Lindsay Gresham'ın 1946'da yazdığı aynı adlı romanından uyarlanan "Nightmare Alley", bir Del Toro filminde alışık olmadığımız üzere doğaüstü varlıklar ya da fantastik figürler içermiyor. Oscar Ödülü sahibi yönetmen 2019'da yaptığı açıklamada; "Şimdi, gerçek bir toplumsal film yapmak için ilk şansım. Doğaüstü unsurların hiçbiri yok. Sadece düz, gerçekten karanlık bir hikaye.” dedi.

    Del Toro ayrıca; filmin fazlasıyla R dereceli olduğunu doğruladı. Film, del Toro ve Kim Morgan tarafından yazıldı ve Searchlight Pictures tarafından dağıtımı yapılıyor. J. Miles Dale, ortak yapımcı olurken, her zamanki işbirlikçileri Luis Sequeira ve Dan Laustsen'in sırasıyla kostüm tasarımcısı ve görüntü yönetmeni olarak bu projede de yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top