Hesabım
    Jaime King, Antonio Banderas ve Tommy Flanagan'lı Aksiyon: ‘Banshee’

    Yıldız oyuncular aksiyon filminin kadrosuna katıldı!

    AP

    Jaime King, Antonio Banderas ve Tommy Flanagan, yönetmen Jon Keeyes'in aksiyon filmi “Banshee”nin kadrosuna katıldı. Film, babasını öldüren güçlü bir paralı asker olan Anthony Greene (Flanagan) tarafından pusuya düşürülen ve eski akıl hocası Caleb (Banderas) üzerinden atılım yapmaya çalışan Banshee (King) kod adlı, serbest çalışan bir suikastçıyı takip ediyor. Caleb, beş yıl önce yeraltına indi ve Banshee, Greene ve kiralık katiller ordusu onu bulup devirmeden önce, Caleb'i bulup korumak zorunda olduğu için zamana karşı bir mücadele gösterdi.

    Yönetmen Keeyes, “'Banshee', intikam ve aile üzerine karmaşık bir hikaye. Bu karakterleri hayata geçirmek için inanılmaz yetenekli kadroya sahip olmak bir rüya.” dedi. Banshee'nin yapımcılığını Yale Productions'tan Jordan Yale Levine ve Jordan Beckerman ile birlikte Highland Myst'ten Keeyes yapıyor. Üçlünün önceki filmi “The Survivalist”in senaristliğini yapan Matthew Rogers, bu filmin senaryosunu da kaleme aldı. Shaun Sanghani ayrıca filmde yapımcı olarak görev yapıyor.

    Jaime King, Netflix'in "Black Summer" dizisinin yıldızı ve "Pearl Harbor", "White Chicks", "Sin City" ve "Sin City: A Dame to Kill For" filmlerinde rol aldı. İkonik yıldız Banderas, kısa süre önce Pedro Almodovar'ın “Pain and Glory” filmindeki çalışmasıyla Oscar adaylığı kazandı ve yakın zamanda “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”da rol aldı. Diğer önemli filmleri arasında “The Mask of Zorro”, “Desperado” ve “Evita” yer alıyor. Banderas daha sonra Indiana Jones filmi “Uncharted” ve “Puss in Boots: The Last Wish”de başrol oynayacak.

    Flanagan, FX suç drama dizisi “Sons of Anarchy” ve “Mayans M.C”deki rolleriyle tanınıyor. Ayrıca; “Gladiator”, “Braveheart” ve “Westworld”de de yer aldı. “Power Book IV: Force”ta oynayacak. Red Sea Media, “Banshee”nin uluslararası satışlarını yönetecek. Red Sea daha önce Yale Productions ile John Malkovich ve Tyrese Gibson'ın oynadığı “Rogue Hostage” ve şu anda post prodüksiyonda olan ve Jonathan Rhys Meyers'in oynadığı “The Survivalist” üzerinde de çalışmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top