Beyazperdem
    Özge Özberk
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, Yapımcı
    Uyruk Türk
    Doğum tarihi 13 Ağustos 1976 ( İstanbul )
    Yaş 42
    23
    yıllık kariyer
    17
    film ve dizi

    Biyografi

    13 Ağustos 1976 İstanbul doğumlu olan Özge Özberk, oyunculuk eğitimine Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde başladı. 2000 ve 2002 yılları arasında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Şiir Tiyatrosu Kulübü'nde yönetmenlik görevini üstelenen Özge Özberk’in ilk televizyon deneyimi az bilinmekle beraber, Zeynep karakterini canlandırdığı Bizimkiler dizisiydi. Ardından Kemal Sunal’ın son kez Şaban karakterini canlandırdığı 1993 tarihli Şaban Askerde adlı dizide rol alan Özberk, Bir Demet Tiyatro, Bizim Ev ve  Sır Dosyası dizilerinde karşımıza çıktı. Rol aldığı ilk uzun metrajlı film ise Yağmur Taylan’ın çektiği Yıldız Tepe adlı yapım oldu. Memduh Ün'ün 1965 yapımı filminin yeniden çevrimi olan filmde Sevgi karakterinde ilk başrolünü oynayan oyuncu, bu süreçte BKM çatısı altında Otogargara ...
    Devamını oku

    Filmografi

    Bizi Hatırla
    Bizi Hatırla
    22 Kasım 2018
    Arif v 216
    Arif v 216
    4 Ocak 2018
    Evlenmeden Olmaz
    Evlenmeden Olmaz
    23 Ekim 2015
    N'apcaz Şimdi?
    N'apcaz Şimdi?
    28 Eylül 2012
    Pis 7'li
    Pis 7'li
    2011
    120
    120
    15 Şubat 2008
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    Haber

    En Güzel Pozları ve Kariyeri ile Özge Özberk!
    HABERLER - Sanatçılar
    22 Ekim 2015 Perşembe
    Kanal D Home Video Haziran Listesi
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    22 Mayıs 2013 Çarşamba
    Haziran ayında yepyeni DVD'ler raflarda olacak...
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top