Beyazperdem
Tricia Helfer
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Kanadalı
Doğum tarihi 11 Nisan 1974
Yaş 45
16
yıllık kariyer
28
film ve dizi

Filmografi

Lucifer
Lucifer
2017
Powers
Powers
2016
Community
Community
2013
Husbands
Husbands
2012
The Firm
The Firm
2012
The Forger
The Forger
Vizyon tarihi belirsiz
Tüm filmografisi

Fotoğraflar

103 Fotoğraf

Haber

Sonbaharda Dönecek Dizilerin Kadrolarında Neler Oluyor?
HABERLER - Özel Dosyalar
20 Temmuz 2016 Çarşamba
Summer Glau Dönüyor
HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
2 Kasım 2011 Çarşamba
Bilimkurgu kadını Summer Glau ekrana dönüyor..
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top