Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Sofia Vassilieva
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 22 Ekim 1992
    Yaş 27
    19
    yıllık kariyer
    9
    film ve dizi

    Filmografi

    The Little Things
    The Little Things
    29 Ocak 2021
    Timeless
    Timeless
    2018
    Stalker
    Stalker
    2014
    Medium
    Medium
    2010
    Kız Kardeşimin Hikayesi
    Kız Kardeşimin Hikayesi
    14 Ağustos 2009
    Day Zero
    Day Zero
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    18 Fotoğraf
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top