Beyazperdem
    Sam Page
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Gerçek adı:

    Samuel L. Elliott

    Sahne adı

    Samuel Page

    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 5 Kasım 1976
    Yaş 42
    18
    yıllık kariyer
    22
    film ve dizi

    Filmografi

    Self/less
    Self/less
    10 Temmuz 2015
    Stalker
    Stalker
    2014
    Mad Men
    Mad Men
    2012
    Scandal
    Scandal
    2012
    Greek
    Greek
    2011
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    37 Fotoğraf
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top