Beyazperdem
  • Arkadaşlarım
  • Sinemalarım
  • Hızlı Puanlayıcı
  • Koleksiyonum
  • Hesabım
  • Yarışmalar
  • Çıkış
J. Michael Straczynski
facebookTweet
Görev Senarist, İdari yapımcı, Yaratıcı Daha fazlası
Uyruk Amerikalı
36
yıllık kariyer
13
film ve dizi

Filmografi

Sense8
Sense8
2016
Dünya Savaşı Z
Dünya Savaşı Z
21 Haziran 2013
Thor
Thor
29 Nisan 2011
Sahtekar
Sahtekar
30 Ocak 2009
Jeremiah
Jeremiah
2003
Crusade
Crusade
1999
Tüm filmografisi

Haber

Sense8’in İkinci Sezonundan Fragman Geldi
HABERLER - Gündemdeki Diziler
11 Nisan 2017 Salı
Wachowski Kardeşler'in Dizisi Sense8'ten İlk Fragman!
HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
8 Mayıs 2015 Cuma
Matrix serisinin yaratıcılarından...
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top