Beyazperdem
    J. Michael Straczynski
    facebookTweet
    Görev Senarist, İdari yapımcı, Yaratıcı Daha fazlası
    Uyruk Amerikalı
    36
    yıllık kariyer
    13
    film ve dizi

    Filmografi

    Sense8
    Sense8
    2016
    Dünya Savaşı Z
    Dünya Savaşı Z
    21 Haziran 2013
    Thor
    Thor
    29 Nisan 2011
    Sahtekar
    Sahtekar
    30 Ocak 2009
    Jeremiah
    Jeremiah
    2003
    Crusade
    Crusade
    1999
    Tüm filmografisi

    Haber

    Sense8’in İkinci Sezonundan Fragman Geldi
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    11 Nisan 2017 Salı
    Wachowski Kardeşler'in Dizisi Sense8'ten İlk Fragman!
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    8 Mayıs 2015 Cuma
    Matrix serisinin yaratıcılarından...
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top