Beyazperdem
    Jeff Pinkner
    facebookTweet
    Görev Senarist, İdari yapımcı, Showrunner Daha fazlası
    Uyruk Amerikalı
    21
    yıllık kariyer
    13
    film ve dizi

    Filmografi

    Jumanji : The Next Level
    Jumanji : The Next Level
    12 Aralık 2019
    Limetown
    Limetown
    2019
    Venom: Zehirli Öfke
    Venom: Zehirli Öfke
    5 Ekim 2018
    Jumanji: Vahşi Orman
    Jumanji: Vahşi Orman
    28 Aralık 2017
    Kara Kule
    Kara Kule
    4 Ağustos 2017
    5. Dalga
    5. Dalga
    4 Mart 2016
    Zoo
    Zoo
    2015
    Tüm filmografisi
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top