Beyazperdem
Joe Wright
facebookTweet
Görev Yönetmen, İdari yapımcı
Uyruk İngiliz
Doğum tarihi 25 Ağustos 1972
Yaş 45
17
yıllık kariyer
9
film ve dizi

Filmografi

En Karanlık Saat
En Karanlık Saat
2 Şubat 2018
Pan
Pan
11 Aralık 2015
Locke
Locke
13 Haziran 2014
Anna Karenina
Anna Karenina
28 Aralık 2012
Hanna
Hanna
10 Haziran 2011
The Soloist
The Soloist
Vizyon tarihi belirsiz
Kefaret
Kefaret
26 Ekim 2007
Aşk ve Gurur
Aşk ve Gurur
3 Şubat 2006
Tüm filmografisi

Bonus videolar

Interview 1 - English 4:21
26 gösterim

Fotoğraflar

44 Fotoğraf

Haber

Anne Hathaway'li Lifeboat'ı Deniz Gamze Ergüven Yönetecek!
HABERLER - Yapım Aşamasında
9 Mart 2017 Perşembe
Black Mirror’ın Ne Zaman Başlayacağı Belli Oldu
HABERLER - Gündemdeki Diziler
28 Temmuz 2016 Perşembe
Asın bayrakları!
Pan Filminden Yepyeni Bir Poster Daha!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
10 Temmuz 2015 Cuma
Sezonun en iddialı filmlerinden biri olan Pan'ın yeni posteri de görücüye çıktı!
11 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top