Beyazperdem
    Gena Rowlands
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, Senarist
    Gerçek adı:

    Virginia Cathryn Rowlands

    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 19 Haziran 1930
    Yaş 89
    54
    yıllık kariyer
    23
    film ve dizi

    Filmografi

    NCIS
    NCIS
    2009
    Monk
    Monk
    2008
    Persepolis
    Persepolis
    26 Ekim 2007
    Aşkın İngilizcesi
    Aşkın İngilizcesi
    5 Eylül 2008
    Numb3rs
    Numb3rs
    2006
    Paris, Seni Seviyorum
    Paris, Seni Seviyorum
    30 Mart 2007
    İskelet Anahtar
    İskelet Anahtar
    26 Ağustos 2005
    Hayatın Benim
    Hayatın Benim
    30 Temmuz 2004
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    36 Fotoğraf
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top