Beyazperdem
Gena Rowlands
facebookTweet
Görev Oyuncu, Senarist
Gerçek adı:

Virginia Cathryn Rowlands

Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 19 Haziran 1930
Yaş 88
54
yıllık kariyer
23
film ve dizi

Filmografi

NCIS
NCIS
2009
Monk
Monk
2008
Persepolis
Persepolis
26 Ekim 2007
Aşkın İngilizcesi
Aşkın İngilizcesi
5 Eylül 2008
Numb3rs
Numb3rs
2006
Paris, Seni Seviyorum
Paris, Seni Seviyorum
30 Mart 2007
İskelet Anahtar
İskelet Anahtar
26 Ağustos 2005
Hayatın Benim
Hayatın Benim
30 Temmuz 2004
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

36 Fotoğraf
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top