Beyazperdem
Steven Soderbergh
facebookTweet
Görev Yönetmen, Görüntü yönetmeni, Uygulayıcı Yapımcı Daha fazlası
Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 14 Ocak 1963
Yaş 54
29
yıllık kariyer
51
film ve dizi

Filmografi

Ocean's Eight
Ocean's Eight
22 Haziran 2018
Şanslı Logan
Şanslı Logan
25 Ağustos 2017
Citizenfour
Citizenfour
24 Nisan 2015
Striptiz Kulübü 2
Striptiz Kulübü 2
17 Temmuz 2015
Acı Reçete
Acı Reçete
26 Nisan 2013
Behind the Candelabra
Behind the Candelabra
Vizyon tarihi belirsiz
Açlık Oyunları
Açlık Oyunları
23 Mart 2012
Side by Side
Side by Side
Vizyon tarihi belirsiz
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler film için filmografisini oyla!

Sanatçının film ve dizilerinden videolar

Bonus videolar

Interview 1 - English 4:48
73 gösterim
Interview 1 - English 3:14
40 gösterim

Fotoğraflar

37 Fotoğraf

Haber

Öne Çıkan Yapımları ile Steven Soderbergh!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
24 Ağustos 2017 Perşembe
"Şanslı Logan" yarın sinemalarda!
Steven Soderbergh'in Yeni Filmi İçin Kadro Genişliyor!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
19 Temmuz 2017 Çarşamba
Claire Foy ve Juno Temple da kadroda!
13 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top