Beyazperdem
Mark Gatiss
facebookTweet
Görev Oyuncu, Senarist, Creator/Showrunner Daha fazlası
Uyruk İngiliz
Doğum tarihi 17 Ekim 1966
Yaş 52
18
yıllık kariyer
23
film ve dizi

Filmografi

Good Omens
Good Omens
2019
Christopher Robin
Christopher Robin
3 Ağustos 2018
Sarayın Gözdesi
Sarayın Gözdesi
7 Şubat 2019
Gunpowder
Gunpowder
2017
Sherlock
Sherlock
2017
Taboo
Taboo
2017
Hain
Hain
22 Temmuz 2016
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

11 Fotoğraf

Haber

Kit Harington’ın Yeni Dizisinden Video Yayınlandı
HABERLER - Gündemdeki Diziler
28 Ağustos 2017 Pazartesi
Sherlock’a Veda Etme Zamanı Geldi Mi?
HABERLER - Gündemdeki Diziler
4 Temmuz 2017 Salı
Dizinin yaratıcısından açıklama
Yoksa Sherlock Geri Dönmeyecek Mi?
HABERLER - Gündemdeki Diziler
23 Şubat 2017 Perşembe
Bir efsanenin sonuna mı geldik?
10 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top