Beyazperdem
    Mark Gatiss
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, Senarist, Creator/Showrunner Daha fazlası
    Uyruk İngiliz
    Doğum tarihi 17 Ekim 1966
    Yaş 52
    18
    yıllık kariyer
    23
    film ve dizi

    Filmografi

    Christopher Robin
    Christopher Robin
    3 Ağustos 2018
    Sarayın Gözdesi
    Sarayın Gözdesi
    7 Şubat 2019
    Gunpowder
    Gunpowder
    2017
    Sherlock
    Sherlock
    2017
    Taboo
    Taboo
    2017
    Hain
    Hain
    22 Temmuz 2016
    Dad's Army
    Dad's Army
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    11 Fotoğraf

    Haber

    Kit Harington’ın Yeni Dizisinden Video Yayınlandı
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    28 Ağustos 2017 Pazartesi
    Sherlock’a Veda Etme Zamanı Geldi Mi?
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    4 Temmuz 2017 Salı
    Dizinin yaratıcısından açıklama
    Yoksa Sherlock Geri Dönmeyecek Mi?
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    23 Şubat 2017 Perşembe
    Bir efsanenin sonuna mı geldik?
    10 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top