Beyazperdem
    Santiago Cabrera
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Şilili
    Doğum tarihi 5 Mayıs 1978
    Yaş 41
    14
    yıllık kariyer
    16
    film ve dizi

    Biyografi

    Amerikan televizyonlarında ilk defa Empire ve Heroes dizileri ile yer alan Şili'li oyuncu Merlin dizisinde Lancelot adlı savaşçıyı canlandırdı. Santiago Cabrera 20014-2016 yılları arasında İngiliz yapımı The Musketeers dizisinde Aramis karatkerini canlandırıyor. 2017 yılında vizyona girecek olan Transformers: The Last Knight filmde de yer alacağı açıklandı.

    Filmografi

    Salvation
    Salvation
    2018
    Yedinci Hayat
    Yedinci Hayat
    1 Eylül 2017
    Alcatraz
    Alcatraz
    2012
    Dexter
    Dexter
    2012
    Falcón
    Falcón
    2012
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    121 Fotoğraf

    Haber

    Captain Picard ‘Star Trek’ Dizisinde Kadro Şekilleniyor
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    5 Mart 2019 Salı
    Silahşörler Viasat History’de Başlıyor
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    3 Kasım 2016 Perşembe
    Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için!
    Santiago Cabrera Dexter 7. Sezonda
    HABERLER - Sanatçılar
    19 Temmuz 2012 Perşembe
    Ethan Price isimli bir yazarı canlandıracak..
    4 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top