Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Roscoe Lee Browne
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Sahne adı

    Roscoe Browne

    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 2 Mayıs 1925
    Ölümü 11 Nisan 2007 81 yaşında
    39
    yıllık kariyer
    18
    film ve dizi

    Filmografi

    Garfield 2
    Garfield 2
    18 Ağustos 2006
    Define Gezegeni
    Define Gezegeni
    24 Ocak 2003
    The Shield
    The Shield
    2002
    ER
    ER
    1998
    Spider-Man
    Spider-Man
    1997
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top