Beyazperdem
Laura Vandervoort
facebookTweet
Görev Oyuncu
Gerçek adı:

Laura Dianne Vandervoort

Uyruk Kanadalı
Doğum tarihi 22 Eylül 1984
Yaş 34
20
yıllık kariyer
21
film ve dizi

Filmografi

Testere: Jigsaw Efsanesi
Testere: Jigsaw Efsanesi
2 Kasım 2017
Bitten
Bitten
2016
Supergirl
Supergirl
2015
Ayı Teddy
Ayı Teddy
21 Eylül 2012
Haven
Haven
2012
İyi Olan Kazansın
İyi Olan Kazansın
2 Mart 2012
"V"
"V"
2011
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

142 Fotoğraf

Haber

Bitten 3. Sezon Onayını Kaptı!
HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
30 Haziran 2015 Salı
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top