Beyazperdem
    Tom Hooper
    facebookTweet
    Görev Yönetmen, Yapımcı, 3. yardımcı yönetmen Daha fazlası
    Gerçek adı:

    Thomas George Hooper

    Uyruk İngiliz
    Doğum tarihi 5 Ekim 1972
    Yaş 46
    17
    yıllık kariyer
    9
    film ve dizi

    Filmografi

    Cats
    Cats
    19 Aralık 2019
    Danimarkalı Kız
    Danimarkalı Kız
    12 Şubat 2016
    Düşlerin Terzisi
    Düşlerin Terzisi
    5 Kasım 2015
    Sefiller
    Sefiller
    1 Mart 2013
    Zoraki Kral
    Zoraki Kral
    18 Şubat 2011
    The Damned United
    The Damned United
    Vizyon tarihi belirsiz
    John Adams
    John Adams
    2008
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Bonus videolar

    Interview 1 - English 6:57
    439 gösterim

    Fotoğraflar

    Haber

    Sefiller (Les Misérables) Filminden Karakter Posterleri
    HABERLER - Yapım Aşamasında
    12 Ekim 2012 Cuma
    Tom Hooper'ın sahnelerden beyazperdeye taşıdığı Sefiller (Les Misérables) güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor...
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top