Beyazperdem
    Graham McTavish
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk İngiliz
    Doğum tarihi 3 Ocak 1961
    Yaş 58
    29
    yıllık kariyer
    31
    film ve dizi

    Filmografi

    Preacher
    Preacher
    2019
    Aquaman
    Aquaman
    27 Aralık 2018
    Colony
    Colony
    2018
    Zor Saatler
    Zor Saatler
    29 Ocak 2016
    Outlander
    Outlander
    2014
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    36 Fotoğraf
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top