Beyazperdem
    Mehmet Günsür
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Türk
    28
    yıllık kariyer
    18
    film ve dizi

    Filmografi

    Fi
    Fi
    2017
    Martıların Efendisi
    Martıların Efendisi
    21 Aralık 2017
    Unutursam Fısılda
    Unutursam Fısılda
    29 Ekim 2014
    Aşk Tesadüfleri Sever
    Aşk Tesadüfleri Sever
    4 Şubat 2011
    Ses
    Ses
    5 Mart 2010
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    10 Fotoğraf

    Haber

    "Martıların Efendisi"nin Yolculuğu Başlıyor!
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    22 Aralık 2017 Cuma
    Fi’nin Ne Zaman Başlayacağı Belli Oldu
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    10 Mart 2017 Cuma
    Takvimleri işaretleme zamanı
    Azra Kohen, Fi Çi Pi Hakkında Konuştu
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    28 Aralık 2016 Çarşamba
    Büyük beklentiler…
    13 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    • panoptikon
      Muhteşem Yüzyıl'da oynamaya başlamış bknz: http://dizikoloji.com/muhtesem...
    Yorumları göster
    Back to Top