Beyazperdem
Michael Haneke
facebookTweet
Görev Yönetmen, Senarist
Uyruk Avusturyalı
Doğum tarihi 23 Mart 1942 (Münih, Almanya)
Yaş 75
28
yıllık kariyer
13
film ve dizi

Filmografi

Mutlu Son
Mutlu Son
13 Ekim 2017
Aşk
Aşk
28 Aralık 2012
Beyaz Bant
Beyaz Bant
30 Nisan 2010
Ölümcül Oyunlar
Ölümcül Oyunlar
30 Mayıs 2008
Saklı
Saklı
3 Mart 2006
Kurdun Günü
Kurdun Günü
24 Ekim 2003
Bilinmeyen Kod
Bilinmeyen Kod
24 Kasım 2000
Piyanist
Piyanist
30 Kasım 2001
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler film için filmografisini oyla!

Bonus videolar

Interview 1 - English 4:48
203 gösterim

Fotoğraflar

16 Fotoğraf

Haber

Michael Haneke İmzalı "Happy End"ten İlk Klip!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
16 Mayıs 2017 Salı
Michael Haneke'nin Yeni Filminden İlk Kare Geldi!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
4 Mayıs 2017 Perşembe
"Happy End" filminden ilk görüntü!
Çarşamba Akşamı İçin Alternatif Sinema Tercihleri!
HABERLER - Özel Dosyalar
23 Aralık 2015 Çarşamba
Şehirde bu akşam sinema salonları dışına çıkan gösterimleri sizin için derledik!
12 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top