Beyazperdem
Michael Haneke
facebookTweet
Görev Senarist, Yönetmen, Yaratıcı
Uyruk Avusturyalı
Doğum tarihi 23 Mart 1942 (Münih, Almanya)
Yaş 76
28
yıllık kariyer
13
film ve dizi

Filmografi

Mutlu Son
Mutlu Son
13 Ekim 2017
Aşk
Aşk
28 Aralık 2012
Beyaz Bant
Beyaz Bant
30 Nisan 2010
Ölümcül Oyunlar
Ölümcül Oyunlar
30 Mayıs 2008
Saklı
Saklı
3 Mart 2006
Kurdun Günü
Kurdun Günü
24 Ekim 2003
Bilinmeyen Kod
Bilinmeyen Kod
24 Kasım 2000
Piyanist
Piyanist
30 Kasım 2001
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Bonus videolar

Interview 1 - English 4:48
207 gösterim

Fotoğraflar

16 Fotoğraf

Haber

Michael Haneke İlk Dizisini Çekiyor
HABERLER - Sanatçılar
30 Ocak 2018 Salı
Michael Haneke İmzalı "Happy End"ten İlk Klip!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
16 Mayıs 2017 Salı
"Happy End" yıldızlı kadrosuyla dikkat çekiyor.
Michael Haneke'nin Yeni Filminden İlk Kare Geldi!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
4 Mayıs 2017 Perşembe
"Happy End" filminden ilk görüntü!
13 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top