Beyazperdem
Pelin Esmer
facebookTweet
Görev Senarist, Yönetmen, Kurgu
Uyruk Undefined
19
yıllık kariyer
5
film ve dizi

Filmografi

İşe Yarar Bir Şey
İşe Yarar Bir Şey
27 Ekim 2017
Gözetleme Kulesi
Gözetleme Kulesi
16 Kasım 2012
11’e 10 Kala
11’e 10 Kala
25 Eylül 2009
Oyun
Oyun
10 Mart 2006
Cumhuriyet
Cumhuriyet
30 Ekim 1998
Tüm filmografisi film için filmografisini oyla!

Bonus videolar

Fotoğraflar

Haber

Pelin Esmer Röportajı Burada!
HABERLER - Röportajlar
27 Ekim 2017 Cuma
Pelin Esmer'in Yeni Filmi İşe Yarar Bir Şey'in Çekimleri Tamamlandı!
HABERLER - Yapım Aşamasında
26 Şubat 2016 Cuma
Filmin başrollerinde Başak Köklükaya ve Öykü Karayel'in yanı sıra Yiğit Özşener de yer alıyor...
Altın Koza'nın Jürileri Belli Oldu
HABERLER - Festival ve Ödüller
28 Ağustos 2013 Çarşamba
20. Altın Koza Film Festivali kapsamındaki Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda görev yapacak jüri üyelerinin isimleri açıklandı.
10 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top