Beyazperdem
Füsun Demirel
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Undefined
33
yıllık kariyer
32
film ve dizi

Filmografi

Arapsaçı
Arapsaçı
30 Mart 2018
Eski Köye Yeni Adet
Eski Köye Yeni Adet
20 Temmuz 2018
Görülmüştür
Görülmüştür
20 Eylül 2019
Acı Tatlı Ekşi
Acı Tatlı Ekşi
21 Aralık 2017
Zer
Zer
21 Nisan 2017
Aile İşi
Aile İşi
2016
Bir Şey Değilim
Bir Şey Değilim
17 Kasım 2016
Hayati Tehlike
Hayati Tehlike
8 Aralık 2016
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

Haber

Matmazel Coco LeMan Dergisi İçin Sahne Alacak!
HABERLER - Sektörden
8 Şubat 2017 Çarşamba
"Hayati Tehlike" Filmine "Özel" Gala!
HABERLER - Gündemdeki Filmler
16 Kasım 2016 Çarşamba
Hayati Tehlike, filminin galasını özel çocuklar için düzenliyor!
Atv Füsun Demirel'in Dizisi Aile İşi'ni Yayından Kaldırdı mı?
HABERLER - Sanatçılar
15 Mart 2016 Salı
Dizinin bu haftaki bölümü yayın akışından çıkarıldı..
10 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top