Beyazperdem
Çetin Tekindor
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Türk
Doğum tarihi 16 Temmuz 1945 (Sivas)
Yaş 72
18
yıllık kariyer
18
film ve dizi

Filmografi

Ayla
Ayla
27 Ekim 2017
Babam
Babam
6 Ekim 2017
İçerde
İçerde
2016
Karadayı
Karadayı
2014
Av Mevsimi
Av Mevsimi
3 Aralık 2010
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler film için filmografisini oyla!

Fotoğraflar

13 Fotoğraf

Haber

Çetin Tekindor'un Yeni Filmi Babam'ın Fragmanı Yayınlandı
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
20 Eylül 2017 Çarşamba
İçerde’nin Kadrosu Genişliyor
HABERLER - Gündemdeki Diziler
24 Ekim 2016 Pazartesi
Celal ve Yusuf arasında neler oldu?
“İçerde” Müzik Listelerinde Zirvede!
HABERLER - Gündemdeki Diziler
7 Ekim 2016 Cuma
Show TV'nin sevilen dizisi İçerde'nin müzikleri en çok indirilen şarkılar listesinde 1 numara oldu.
14 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top