Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Andy Nyman
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, Senarist, Yazar Daha fazlası
    Uyruk İngiliz
    Doğum tarihi 13 Nisan 1966
    Yaş 54
    14
    yıllık kariyer
    18
    film ve dizi

    Filmografi

    Jungle Cruise
    Jungle Cruise
    30 Temmuz 2021
    Judy
    Judy
    4 Ocak 2020
    Yolcu
    Yolcu
    12 Ocak 2018
    Hayalet Hikâyeleri
    Hayalet Hikâyeleri
    6 Temmuz 2018
    Çılgın Hırsız 3
    Çılgın Hırsız 3
    25 Ağustos 2017
    Kuzular Firarda
    Kuzular Firarda
    17 Nisan 2015
    Minyonlar
    Minyonlar
    4 Eylül 2015
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    22 Fotoğraf
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top